VUOKRAA SAIMAA SUP-LAUTA

Vuokraa SUP-laudat kesän vesiseikkailuihin

Stand Up Paddleboarding (SUP) on vesiliikuntalaji, jossa käytetään SUP-lautaa ja melaa. SUP-lauta muistuttaa surffilautaa, mutta se on pidempi, leveämpi ja vakaa, mikä tekee siitä sopivan lajin aloittelijoille ja kokeneemmille harrastajille.

SUP-laudalla seistään tai istutaan ja liikutaan eteenpäin meloen. Lautailija voi valita rauhallisen melontaretken järvelle tai joelle, tai hän voi haastaa itsensä aalloilla surffaten. Lautoja on erikokoisia ja -muotoisia eri tarkoituksiin. Pidemmät ja kapeammat lautamallit tarjoavat nopeutta avoveteen, kun taas leveämmät ja lyhyemmät mallit ovat vakaita ja sopivat hyvin aloittelijoille ja aalloilla surffaamiseen.

SUP-laudat on helppo kuljettaa ja säilyttää, sillä ne voidaan tyhjentää tai puristaa pienempään tilaan. Useimmat SUP-laudat ovat myös varustettuilla tartuntakahvoilla, joiden avulla niitä on helppo kantaa rannasta veteen.

SUP-lautailu tarjoaa upean mahdollisuuden nauttia luonnosta ja vesistöistä eri näkökulmasta. Se on rentouttavaa ja samalla aktiivista liikuntaa, joka soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille. On myös yhteisöllistä ja hauskaa lähteä SUP-lautaretkelle ystävien tai perheen kanssa. 

SUP-lautamme:  

Tutustu myös packraft- ja kanoottivalikoimamme >>

×