varaa verkkokaupasta, nouda helposti rovaniemeltä!

Toni-Anton Mattila
Toni-Anton Mattila
29/03/2023
Vuokrasin splitti+lutukamat 9 päivän tunturitourille. Sain vielä testiin toisen deckin kaupan vuokrauksen kylkiäisinä! Kun osasi antaa omat specsit etukäteen niin laudoissa oli suoraan asetukset valmiina. Skinit olivat moitteettomassa kunnossa ja muutkin varusteet asiallisesti pakattu sekä hyvän kuntoisia! Sai lähteä suoraan rinteille ilman mitään kamojen säätöä. Pakko myös mainita että lautojen pohjustustyöt oli tehty myös viimisenpäälle. Kamojen nouto ja palautus onnistui myös mutkattomasti GetArcticin varastolta kun aikataulut eivät osuneet normi arkipäivien aukioloihin. Big heads up!
Terttu Leena Susanna Laakso
Terttu Leena Susanna Laakso
26/03/2023
Vuokrasin hiihtovaellukseen liki koko varustepaketin, sukset, pulkan, teltan, makuupatjan ja bensakeittimen. Kaikki välineet laadukkaat ja hyvässä kunnossa. Vuokraus sujui vaivattomasti, nouto ja haku noutopisteeltä omassa aikataulussa. Ystävällinen asiakaspalvelu!
Antti Hyyryläinen
Antti Hyyryläinen
26/03/2023
Loistava palvelu ja vimosen päälle kamat. Vuokrattiin 2x ahkiot ja kotateltta kamiinalla. Iso suositus
tavvy rodriguez
tavvy rodriguez
24/03/2023
Very very satisfied with Hau and his personalised service ! He was there for all our needs and more ! Can’t thank him enough ! Congrats .
Päivi Ylitalo
Päivi Ylitalo
21/03/2023
Vuokrasin Amplid Surf Shuttle splitin ja kaverille Black Diamondin Helio Carbon vapaalaskusukset. Käytiin Norjassa vajaan viikon vapaalaskureissu nautiskelemassa. Kamppeet oli hyvin huollettu ja palvelu erinomaista 🙂
Paul Ouwehand
Paul Ouwehand
20/03/2023
Great experience. Very good and smooth start to a very good holiday. Definitively worth working with " Hau"....
Kaveh Shakib
Kaveh Shakib
20/03/2023
Amazing service. The owner travels the extra mile for the customers. We received all brand new ski touring equipment from him.
Miika Jokela
Miika Jokela
19/03/2023
Vuokrasin kahdet liukulumikengät vuorokaudeksi. Välineet olivat hyvässä kunnossa. Vuokraaminen oli vaivatonta. Niin kuin myös välineiden nouto ja palautus, jonka pystyi hoitamaan oman aikataulun mukaisesti.
xd 81
xd 81
13/03/2023
All perfect. Very good material at an unbelievable price. The communication was great and the owner was very helpful with everything.
lasse Voutilainen
lasse Voutilainen
13/03/2023
Vuokrasin Lutu-välineet, vuokraus oli helppoa ja viestintä sujui hienosti. Suosittelen.

Lähetä viesti, palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystiedot

Varastomme löydät:

Ulakatu 5 96300 Rovaniemi, Lapland, Finland

Lähetä email:

info@getarctic.fi

Soita meille:

+358503171386

Hox! Vuokraamo sijaitsee logon osoittamassa paikassa. Tieltä tullessa kierrä ison hallin takakulmalle.
×