varaa verkkokaupasta, nouda helposti rovaniemeltä!

Erinomaista ja nopeaa palvelua!
Linnea Orajärvi
17/08/2022
Kattava valikoima laadukasta tavaraa ja aivan loistava ja ketterä palvelu teltanvuokrauksen yhteydessä! Korvaavaa (parempaa) telttaa tarjottiin varatun tilalle ja tarjouduttiin jopa hankkimaan uusi vastaava tuplabuukatun tilalle. Nouto ja palautus toimivat näppärästi ja palautuksen pystyi sopimaan päivän lisäajalle samaan hintaan. Voin suositella tämän yrityksen palveluita!
Olli Autonen
07/08/2022
Asiakaspalvelu erittäin mukavaa. Vuokrasin lemmenjoen reissulle backraftin meloineen ja aukkopeitteineen. Helppo noutaa ja palauttaa. Vene oli edullinen ja laadukas. 5/5 suosittelen
Santeri Vekki
07/08/2022
We’ve rented from Get Arctic a few times, rented items include backcountry XC skis and gear and summer hiking equipment. Every time the service has been superb, equipment of excellent quality and in perfect working order and the convenience is bar none.
Anssi
06/08/2022
Vuokrasin lyhyellä varoitusajalla Kilpisjärven vaellukselle toisen tunturikelpoisen teltan ja pari hyvää ilmatäytteistä makuualustaa, jotta koko perhe pääsi telttoihin nukkumaan, eikä tarvinnut hankkia ja kuljetella kaikkea etelästä asti. Tavaroiden nouto ja palautus sovittuun lokeroon ja yhteydenpito toimivat näppärästi. Hieno palvelu, eikä hinnalla pilattu, kiitos!
Anna Salminen
09/07/2022
Vuokrasin kanootin kolmeksi päiväksi. Get Arcric oli joustava ja kaikin puolin onnistunut valinta! Get Arctic poikkesi edukseen hinnan ja lisävarusteiden suhteen. Suosittelen!
jukka tervaskanto
08/07/2022
Vuokraus, nouto ja palautus tosi sujuvaa ja helppoa. Apua sai pian kysyttäessä. Joustavaa ja luotettavaa toimintaa. Suosittelen!!
anniina kojo
30/06/2022

Lähetä viesti, palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystiedot

Varastomme löydät:

Ulakatu 5 96300 Rovaniemi, Lapland, Finland

Lähetä email:

info@getarctic.fi

Soita meille:

+358503171386

Hox! Vuokraamo sijaitsee logon osoittamassa paikassa. Tieltä tullessa kierrä ison hallin takakulmalle.
×