varaa verkkokaupasta, nouda helposti rovaniemeltä!

Mahtava palvelu, erittäin joustava nouto ja palautus sekä helppo varaus. Erityis plussaa erityisen ladukkaista kamoista.
Tomi Leinonen
09/01/2022
Vuokrattiin liukulumikengät ja käytiin retki Kuninkaan Laavulla. Välineet toimi ja liukuvat hyvin Santavaaran rinnettä alas tullessa. Suksien noutopaikan löytämisessä Ulakadulla meni tovi, mutta kyllä se lopulta löytyi.😊
Mervi Tolonen
07/01/2022
Matkalla Tampereelta Leville napattiin Rovaniemeltä kyytiin Fjellpulkenin Classic ahkio ja parit liukulumikengät. Ahkio osoittautui ihan mahtavaksi ja päästiin koko perheen voimin (lapsi 9kk) liikkumaan sekä laduilla että umpihangessa. Ahkio mahtui hyvin katolle suksiboksin viereen. Nouto ja palautus onnistui kätevästi omien aikataulujen mukaan myös iltamyöhään. Täyden palvelun talo, jossa sujuvaa ja asiantuntevaa palvelua. Vahva suositus!
Matias Hytti
03/01/2022
Liukulumikenkien vuokraaminen viikonlopuksi onnistui näppärästi. Helppo varata ja maksaa netissä, nouto onnistui omaan aikatauluun sopien avainkoodien avulla. Puhelimen päässä tarvittaessa saatavilla erinomaista palvelua. Suosittelen!
Tytti Veid
02/01/2022
Tarvitsin vapaalaskukamat Lapin reissuun. Välineiden valinta, haku ja palautus oli todella helppoa! Sain asiantuntevaa, ystävällistä sekä joustavaa palvelua! Kamat itsessään olivat priimaa👌 Vahva suositus!
Kalle Kinnunen
29/12/2021
Vuokraus todella helppoa sekä vaivatonta ja välineiden haku/palautus onnistui oman aikataulun mukaan! Välineet olivat todella hyvät ja valikoima esimerkiksi monoissa oli laaja! Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Voin suositella!
Kalle Kinnunen
28/12/2021
Vuokraus, haku ja palautus toimi hienosti ja vaivattomasti. Matkasuunnitelmien muuttuessa yhden vuokratun tuotteen peruutuskin hoitui vaivattomasti. Nouto- ja palautuspaikka ainakin näin etelästä päin tulevana ja Länsi-Lappiin suunnattaessa oli aivan mainio! Välineet olivat huippuluokkaa!
Mikael Kyyhkynen
18/09/2021
Kaikki hoitui hyvin ja näppärästi eli voin ehdottomasti suositella.
Biritta Lyöri
27/07/2021
Vuokrattiin Tandem SUP ja liivit useammaksi päiväksi. Oli laadukas SUP-lauta ja palvelu toimi kokonaisuudessaan erittäin hyvin! Suosittelen 🙂
Teemu P
22/07/2021
Vuokrattiin viisi sup-lautaa ja liivit. Palvelu toimi loistavasti ja edullinen. Helppo nouto ja palautus. Tulen vuokraamaan jatkossakin. Suosittelen!
Mikko Ojala
19/07/2021

Lähetä viesti, palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystiedot

Varastomme löydät:

Ulakatu 5 96300 Rovaniemi, Lapland, Finland

Lähetä email:

info@getarctic.fi

Soita meille:

+358503171386

Hox! Vuokraamo sijaitsee logon osoittamassa paikassa. Tieltä tullessa kierrä ison hallin takakulmalle.
×