varaa verkkokaupasta, nouda helposti rovaniemeltä!

Vuokrasin Kilpisjärven erämaahan kohdistuvalle hiihtovaellukselle retkisukset ja sauvat Get Arcticilta. Varaus hoitui kätevästi verkosta, varauksen muokkaus joustavasti asiakaspalvelun kanssa ja välineet olivat hyväkuntoiset. Vahvaa asiantuntemusta ja hyvää asiakaspalvelua. Vahva suositus!
Janne Mustonen
02/05/2022
Lofoottien reissulle mukaan lähti Weston Backwoods splitboard, cramponit ja lumiturvallisuusvehkeet. Vuokratut varusteet oli asialliset ja homma muutenkin pelitti, 5/5.
Veikko Saikkonen
01/05/2022
Vuokrattiin Get Arcticilta koko setti takamaastoon laskemiseen ja hiihtovaellukseen; hiihto- ja laskusukset skineineen ja monoineen, laskureput ja lumiturvallisuusvälineet, ahkiot, teltta, makuupussit ja alustat, pilkkikamat. Saatiin loistavaa palvelua ja opastus tarvittaviin välineisiin tavaroita noudettaessa. Yhteydenpito oli ensiluokkaista koko prosessin ajan. Kaikesta huokuu aito kiinnostus tarjota hyvää palvelua. Get Arctic tarjoaa järkevään hintaan erinomaisen mahdollisuuden toteuttaa omia unelmia ilman tuhansien eurojen satsausta omiin välineisiin. Meidän reissu onnistui loistavasti Get Arcticilta vuokratuilta laadukkailla varusteilla.
Mikko Lampi
18/04/2022
Suuri valikoima, löysin kaiken tarpeellisen pitkälle vuokrausajalle. Todella laadukkaat ja hyväkuntoiset tuotteet! Helppo ja tosi joustava haku ja palautus matkalla Pallakselle ja takaisin, myös loistava asiakaspalvelu 🙂 suosittelen!
Marika Annila
04/04/2022
Get Articilta löytyi niin sukset kuin monotkin Topptur-kurssille - hinnat olivat huokeat ja palvelu huikeaa!
Pia Puolakka
28/03/2022
Vuokrasin Black Diamondin 104 senttiä leveät Heliot ja kylkeen sauvat neljäksi päiväksi helmikuun vapaalaskuilotteluun Äkäslompolossa, johon matkalla Get Arcticin vuokrauspiste Rovaniemellä oli sopivasti etelästä yöjunalla tultaessa. Skinit kuuluivat settiin vakiona, joka ei käynyt ilmi tuotekuvauksesta, mutta oli iloinen yllätys sen selvittyä. Itse vuokrapiste oli helppo löytää ja annetuilla ohjeilla myös kamat löytyivät kaapista juuri vuokrauksen mukaisesti. Omat monot saatiin säädettyä pikasäädöllä sopimaan sukseen ja dinit kohdalleen mukaan otetulla ruuvarilla. Laskutouhuissa kaikki toimi hyvin lukuunottamatta sauvaa, josta karkasi holkki laskun tiimellyksessä, mutta saatiin pikakorjattua väliaikaisesti laskukuntoon tunturikoivun oksalla. Palvelu oli erinomaista ja kaikkiin kyselyihin/kysymyksiin tuli nopea vastaus. Ja hinnat verrattuna Äkäslompolon riistohinnoitteluun olivat erittäinkin kohtuulliset. 🙂 Ihan aloittelijoille en ehkä suosittelisi eikä se ehkä kohderyhmää olekaan, mutta kaikille muille vahva suositus!
Jussi Vuokko
20/03/2022
I rented splitboards, which were great. I rented twice here, and the first rental period was a bit messy, but the service provided easily made up for it! Easy to order what you want, and good and quick communication through whatsapp 🙂
Teun Van Der Weij
18/03/2022
Liukulumikenkien vuokraus sujui alusta loppuun erinomaisen helposti, nopeasti ja huolettomasti. Palvelu oli ystävällistä ja asiakaslähtöistä. Puolen tunnin kuluttua yhteydenotostani minulla oli kamppeet ja ihana retkipäivä sai alkaa. Ja tämä kaikki sunnuntaina aamupäivästä! Kerrassaan loistavaa palvelua ja tavoitettavuutta! Suosittelen!
Anne Pusa
13/03/2022
Voin lämpimästi suositella Get Arctic varustevuokraamoa. Välineiden vuokraus onnistui helposti ja saimme myös paljon vinkkejä vaellukselle. Palvelu oli joustavaa ja asiakaslähtöistä.
Jenny
13/03/2022
Vuokrasin itselleni ja vanhemmilleni liukulumikengät päiväreissua varten. Olin unohtanut vuokrata sauvat, mutta nopealla yhteydenotolla saatiin selvitettyä tilanne ja sauvat matkaan! Hieman haastetta oli löytää paikalle, mutta muutoin kaikki sujui oikein mallikkaasti. Erityisplussa helposta palautuksesta, omien aikataulujen mukaan!
Eevi Pulli
07/03/2022

Lähetä viesti, palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystiedot

Varastomme löydät:

Ulakatu 5 96300 Rovaniemi, Lapland, Finland

Lähetä email:

info@getarctic.fi

Soita meille:

+358503171386

Hox! Vuokraamo sijaitsee logon osoittamassa paikassa. Tieltä tullessa kierrä ison hallin takakulmalle.
×