Vuokraa Teltta

Vuokraa tunneli-, kupoli- ja kotateltat retkillesi 

Haluatko kokea todellisen erämaatunnelman Lapissa? Tarjoamme vuokralle perinteisiä kotatelttoja, tunneliteltoja ja kupoliteltoja, jotka sopivat erinomaisesti erilaisiin retkeilytarpeisiin.

Fjällrävenin ja Helsportin teltoilla on maine erinomaisesta laadusta ja innovatiivisesta suunnittelusta. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät ääriolosuhteet ja tarjoavat suojaa säävaihteluilta. Näiden telttojen suunnittelussa on otettu huomioon jokainen yksityiskohta, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan luonnosta.

Kotateltat ovat perinteisiä ja tunnelmallisia telttoja, jotka ovat olennainen osa pohjoisen kulttuuria. Nämä pyöreät teltat tarjoavat runsaasti tilaa ja mukavuutta. Kotatelttojen muoto ja rakenne tekevät niistä erittäin tukevia ja kestäviä tuulisia ja lumisia olosuhteita varten. Voit rentoutua tulet keskellä ja nauttia lämpimästä ja viihtyisästä ilmapiiristä.

Tunneliteltat ovat suosittuja vaeltajien keskuudessa niiden keveyden ja helpon pystyttämisen ansiosta. Ne ovat erinomainen valinta pitkille vaelluksille, joissa keveys ja käytännöllisyys ovat tärkeitä.

Kupoliteltoilla on vankka rakenne ja ne ovat erittäin suosittuja retkeilijöiden keskuudessa. Niiden itsenäiset tukipylväät antavat tukea ja vakautta kaikissa olosuhteissa. Kupoliteltoissa on hyvä tilankäyttö ja ne tarjoavat riittävästi tilaa nukkumiseen ja varusteiden säilyttämiseen. 

Tutustu telttavalikoimaamme, josta löydät:

×