Vuokraa Pusun vapaalaskusukset ja lumilaudat takamaastoon

pusu ski vapaalaskusukset vuokraa rovaniemi

Kuvat: pusu.ski & relaa.com

Tiedätkö vapaalaskuvälineidesi alkuperää tai mistä materiaalaista ne ovat valmistettu? Jo reilun kymmenen vuotta tarkkaa ja laadukasta suomalaista suksi- ja lautakäsityötä tehnyt Puuppolan Suksi Oy:n (PUSUn) tiimi perustaa työnsä “lajirakkautteen” –  laadukkaaseen ja ekologiseen suunnittelutyöhön  ja suomalaisiin materiaaleihin.

PUSUn vapaalaskusukset ja splitlaudat ovat Get Arcticin vapaalaskuvälineiden ykköstuotteita, ei vain laskuominaisuuksien, mutta myös kotimaisuusaspektin myötä. Lue lisää PUSUn laskuvälinefilosofiasta sekä vuokraamomme Abisko suksista ja Pyhä splitboard-laudasta. 

PUSUn vapaalaskuvälineet löydät verkkokaupastamme alkaen 30 euroa /päivä.

kestäviä laskuvälineitä niin laskijalle kuin luonnolle

pusu ski vapaalaskusukset vuokraa rovaniemi
PUSUn sukset ja laudat valmistetaan 100% Jyväskylän verstaalla. Yritys panostaa vastuulliseen tuotekehitykseen ja vuonna 2022 uusi hiilikuidun korvaava tekniikka puukuidulla onkin yrityksen seuraava loikka ekologisempaan suksituotantoon.

PUSUn laskuvälineiden valmistusfilosofia perustuu sekä kestävään tuotantoon, että laadukkaaseen teknologiaan. Yrityksen perustajien idea suksien rakentamiseen lähti intohimosta vapaalaskuun ja halusta saada rinteeseen “omat sukset, sellaiset kuin itse haluaa”. Kokemusta ja rakennustekniikkaa hiottiin vuosia niin verstaalla ja rinteessä, vuonna 2016 Puuppolan Suksi Oy näki päivän valon ja onkin jo valloittanut monen laskijan sydämen!

Persoonalliset puusukset saavat inspiraation, mistäpä muualta kuin luonnosta ja laskulinjoista. PUSUn tiimille ympäristöarvot ovat tärkeitä ja he panostavatkin vahvasti kehitystyöhön, etsien täydellistä välinetuotantotapaa, joka optimoisi sekä laskijan, että luonnon tarpeet. Logistisesti tuotanto on myös suomalaislaskijoille erittäin optimaalinen, valmistetaanhan suksi 100% Suomessa.

Get Arcticin tiimi on aina ihallut suomalaista käsityötä. “Pusussa yhdistyy perustajien intohimo lajiin ja visio oman optimaalisen suksen tekemisestä käsin”, kertoo Get Arcticin perustaja ja innokas splitlautailija Juho. Tuotteen arvoa lisää tiimin materiaali tuntemus, joka mahdollistaa suksen ominaisuuksien testaamisen ja ominaisuuksien muuttamisen. Pusu on hieno kombinaatio: visiota, kokemusta ja teoriaa. 

Puinen suksi lienee monelle uusi tuttavuus ja siksi suosittelemme rohkeasti kokeilemaan suksia tai lautaa ensimmäistä kertaa vuokraamosta käsin. Seuraavaksi esittelemme Get Arcticin PUSUn  vapaalaskusuksien ja -lumilautojen valikoiman. 

pusun pyhä splitboardlumilauta

pyhä pusu lumilauta split vuokraa rovaniemi
Pyhä splitlauta on vakaa ja leikkisä, johtuen tuplacamberin ja pituussuunnan flexin combosta. Pituussuunnan flexi on pystytty jättämään varsin rennoksi koska tuplacamber painaa laudan vakaasti rinteeseen. Lisäksi laudan jäykkyys on suunnattu kiertojäykkyyden suuntaan joka osaltaan myös auttaa kanttipidossa.
pusu ski vapaalaskusukset vuokraa rovaniemi
Pyhä splitin reilu rokkeri keulalla yhdistettynä kevyeen tailin rokkeriin tekee laudasta puuterissa todella kevyesti ajettavan. Kevyt käsiteltävyys jättää laskijalle enemmän taiteellisia vapauksia piirtää haluamansa jäljet tuoreelle lumelle.

PUSUn Pyhä-splitlaudoista Get Arcticin valikoimaan kuuluvat: 148cm, 158cm sekä 158cm wide mallit, joiden ydin on valmistettu kotimaisesta haapapuusta. Siteiksi voit valita Karakoramin tai Burtonin splitsiteet ja monoiksi 

abisko Leveä yleissuksi vapaalaskuun

pusu ski vapaalaskusukset vuokraa rovaniemi
pusu ski sukset vuokraa

Abisko-sukset on suunniteltu parhaiksi leveiksi yleissuksiksi. Abiskon kaltaisessa ympäristössä vastaan saattaa tulla monenlaista olosuhdetta mahtipuuterista kamalaan aaltojäähän. Keulasta löytyy reilusti rockeria parhaiden puuteripäivien varalle. Perä on jätetty normaalille jalkavuudelle, mikä tarjoaa suuntavakautta erityisesti kovemmalla alustalla. Suksien ydin on 100% suomalaista koivua ja haapapuuta. 

Abisko-suksista löydät vuokraamostamme pituudet 167cm, 177cm ja 187cm. Siteiksi asennamme suksiin ATK Rentme 12, pinnisiteet.

Get Arcticin vuokraamosta Rovaniemeltä  löydät laudan ja suksien oheen monot, siteet, skinit, teleskooppisauvat ja lumiturvallisuusvälineet. 

Löydät monipuolisen valikoimamme vapaalaskuvälineitä verkkokaupastamme talvituotteiden puolelta.  Välinevarausten noudon järjestämme helposti ja joustavasti itsepalveluvarastoltamme Rovaniemeltä.  

Meille voit aina laittaa myös viestiä tai soittaa – autamme ilolla sinua löytämään parhaat välineet pohjolan retkillesi!

Lisää vapaalaskuinspiraatiota Instagramissa @pususkis ja @getarctic.fi

×