Rab Expedition 1400 -40 Makuupussi - Get Arctic

Rab Expedition 1400 -40 Makuupussi

1.099,00 sis. alv 24%

Postitus: 24,90€, nouto 0€!

Saatavuus: 1 varastossa

Osasto:

RAB:n LÄMPIMIN MAKUUPUSSI 

Expedition 1400 on Rab:n sarjan lämpimin makuupussi. Se pitää käyttäjänsä lämpimänä aina -40°C lämpötilaan asti, ja soveltuu mainiosti kiipeilyyn sekä äärimmäisen kylmiin oloihin.

Makuupussin täytteenä on 1400 g korkealaatuista eurooppalaista hanhen untuvaa, jonka fill power -arvo on 850. Kulutusta kestävä makuupussi lämmittää takuuvarmasti kylmimpinäkin öinä. Makuupussin muumiomuotoilun ja leveän jalkaosan ansiosta siinä on mukavasti tilaa ilman että lämpö pääsee karkaamaan.

Päällyskangas on kulutusta kestävää Pertex® Quantum -materiaalia, ja makuupussin suojattu vetoketju on ¾-mittainen. Vedin loistaa pimeässä. Muotoon ommeltu niskaosa, sisäinen kaulus sekä kiristyksellä säädettävä huppu pitävät lämmön tiiviisti makuupussin sisäpuolella, jotta voit nukkua yösi palelematta. Tässä makuupussissa on laatu kohdillaan suhteessa hintaan.

Puhelimelle ja muille tärkeille esineille makuupussissa on vetoketjullinen sisätasku. Mukana toimitetaan puuvillainen säilytyspussi sekä pakkauspussi, johon pakkaat makuupussisi tiiviisti reissun aikana, ja joka suojaa makuupussia kuljetuksen aikana.

Rabin makuupussit ovat R.D.S-sertifioituja, eli niiden valmistuksessa käytetään eettisesti ja vastuullisesti Euroopassa kerättyä untuvaa. Makuupussit on täytetty käsin hydrofobisella untuvalla, ja niissä on käytetty vettähylkivää Nikwax®-kyllästystä.

Muista että makuupussien lämpötilarajat ovat yksilöllisiä. Jos tiedät palelevasi helposti, valitse mieluusti lämpimämpi makuupussi, sekä varaa mukaan lisäksi makuupussilakana sekä lämmittävä lisävaatekerta.

Pituus

154 cm, 168 cm

×