Jones Mountain Surfer - Get Arctic

Jones Mountain Surfer

440,00 sis. alv 24%

Postitus: 24,90€, nouto 0€!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Haluatko surffata vuorella kuin surffaat aaltoja? Jones Mountain Surferia parempaa lautaa saa hakea. Tämän vuorille suunnatun surffilaudan on kehittänyt surffisheippaaja Chris Christenson sekä Jeremy Jones. Ei ehkä joka päivän lankku, mutta uskomaton lauta vuoden parhaimpiin päiviin.

Skeittaustyyli
Surffifiilistä – Surffaa koskematonta puuteria ilman siteitä.

Muoto
Mountain Surferissa on kelluva, lusikkamainen nose, 3D-keskirunko parantamassa liukua, sekä 3D-kantit tuomassa tarkkuutta käännöksiin.

Profiili
Mountain Surferin kärkien kustomoidut rocker-profiilit on suunnitellut surffilaudan rakentaja Chris Christenson Nosen rocker alkaa juuri etujalan kohdalta samoin kuin tailin rocker takajalan kohdalta. Kun laitat painoa laudan tailille, niin nose ponnahtaa ylös lumesta ja luo uskomattoman kelluvuuden syvässä lumessa. Nämä hienovaraiset rocker-muodot sopivat Christensonin surffilautojen rocker-profiiliin.

Rakenne
Mountain Surferissa on täysipuinen poppeliydin, mutta ei metallisia kantteja tai siteiden inserttejä. Sintrattu p-tex-pohja tekee laudasta liukuvan maastossa kuin maastossa, ja sen pintakerros on ohut ja kestävä. Revittele kunnolla kestävän 3D-pehmustetun tail-osan avulla. Mountain Surferissa tulee mukana remmi karabiinihakalla

Pituus

142cm, 152cm

×